torsdag 30 juni 2011

Caroline har blivit med kajak

I serien, "Vad gör vi när vi inte är på Reumatikerförbundets kansli" har nu turen kommit till vår kollega Caroline Åkerhjelm. Caroline arbetar som forskningshandläggare här på kansliet och är den som ansvarar för Reumatikerförbundets projekt Brukarmedverkan i forskningen.



För någon månad sedan när Caroline hade födelsedag hade hennes familj den goda smaken att gratulera med ett stort paket innehållande en kajak. Modellen är av märket Seabird Designs i HD-polyten (plast) vilket gör kajaken mycket stryktålig.



Bilderna du ser är tagna vid prämiärturen i början av juni där Caroline gav sig ut tillsammans med sonen Erik och hunden Wilma. Turen gick ute vid Skarpö i Stockholms skärgård. Caroline berättar att hon upplevde sin nya present som riktigt stabil och vågade snabbt släppa bryggan. En ny erfarenhet blev att styra med fotpedalerna som sköter rodret. Om Caroline höll sig på rätt köl? Ja men visst! Och som kansliets skyddsombud satt flyvästen stadigt på plats.



Ser fram emot att få bilder på din första eskimåsväng Caroline! Nu gaddar vi ihop oss som kansliets paddelsektion. Lycka till med sommarens paddeläventyr önskar gänget på kontoret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar