fredag 6 januari 2012

Vad vill du läsa om?

Hallå alla bloggläsare där ute!
Nu ligger jag i startgroparna tillsammans med övrig redaktion för social media här på Reumatikerförbundet att planera för kommande termin.

Vad vill du läsa om här på bloggen! Är det något speciellt ämne som jag skall grotta mera i, en viss aktivitet, sport eller material?
Sjung ut och lämna en kommetar så kanske just din idé/förslag hamnar här på träningsbloggen under våren.

7 kommentarer:

  1. Hej redaktionen. Ett förslag är att göra nårga minireportage på olika personer om hur dom tränar, hur dom inte tränar och varför, med vilken utrustning och varför dom valt denna utrustning och inte en annan utrustning samt den personliga nyttan/glädjen med den specifika träningen. /Lars coach

    SvaraRadera
  2. Hej redaktionen.
    Har tänkt mycket på viktens roll och hur jag som är 60+ och överviktig skulle på ett lätt sätt (vet att det inte är enkelt)ta mig i kragen och på verka vikten som jag tror har stor roll i min värk. Att våga röra på mig utan att skada mig och att äta rätt utan att behöva bli fanatiker på någon av alla populära dieter.
    Pia

    SvaraRadera
  3. Sitter just nu med att fixa och dona fram ett "nytt" program för "min" bassänggrupp. På tal om material ... Skulle se fram emot nya övningar och program att bli inspirerad av ...
    Bassängträning är för många en sådan bra träning. Önskar bara att det fanns varm bassäng att tillgå i min kommun.Vi har ..ingen!Inte ens en inomhusbassäng. Därför får vi åka långt och till grannkommuner. Inget bra recept för självträning för oss som har det svårt med "vanlig" träning. Hur många har det så här?
    // Lena i Västerbotten.

    SvaraRadera
  4. Själv har jag svårt att orka hela dagen. Jag skulle vilja läsa om hur jag kan öka min uthållighet med hjälp av träning.

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag skulle vilja lära mig mer om/läsa mer om hur det är att vara uthållighetsidrottare och samtidigt vara reumatiker. Dvs jag skulle vilja veta mer om hur man lägger upp träningen vid ex.vis jogging samt vad man bör tänka på för att undvika ev skador på framför allt leder.
    För övrigt håller jag med Lars coach och hans förslag här ovan. Dvs jag skulle också vilja läsa minireportage om olika personer och hur de tränar och varför etc. Det skulle vara både intressant och inspirerande!

    SvaraRadera
  6. Hej,

    Hakar på några av de tidigare inläggen. Vore givande med skrivningar och tips som behandlar träning från konstruktiva utgångspunkter, dvs. inte med fokus på undvikande av skador eller nedbrytande belastning utan träning som ett led och redskap i en uppbyggnadsprocess för ökad motståndskraft och välbefinnande. Ett av de få råd i detta avseende som ges oss reumatiker är att träning som inte ger träningsvärk i mer än ett dygn är positiv men här borde finnas utrymme för fler goda råd, t.ex i fråga om hur styrke- och konditionsträning kan kombineras.

    Tanguero Sthlm

    SvaraRadera
  7. Tack för alla bra förslag och ideér!!!

    SvaraRadera