lördag 1 februari 2014

Indoor walking

Fick en kommentar på äldre inlägg (crosstrainer i brist på snö)....

Hej tränar på F&S Indoor walkingpass (crosstrainer i grupp) och det är både roligt och krävande och ger kondis. F&S har flera olika nivåer och det är lätt att anpassa sig efter dagsform. Rekommenderas.

Lite kul att denna kommentar kom just nu då jag i dagarna introducerade en person med ankyloserande spondylit att ta sina första steg på crosstrainer. Personen blev så tänd att vederbörande raskt började fundera på om möjlighet fanns att använda friskvårdsbidraget för att skaffa sig en egen trainer.

Alternativet att träna i grupp är annars strålande. Så här sammanfattar Friskis och Svettis sina medelpass på crosstrainer...

Det här är Indoor walking medel

Indoor walking medel är effektiv, tuff och samtidigt skonsam konditionsträning. Du får utmana din kondition och aktivera ben, bål och armar på ett kraftfullt och uppbyggande sätt. Du tränar på en konditionsmaskin, en ”walker”, där du enkelt väljer motstånd.
Träningen och rörelsen ligger nära kroppens naturliga rörelsemönster och känns som löpning ”i luften” och ger en rejäl pulsutmaning. Förutom konditionen tränar vi också bålstabilitet, balans och viss styrka. Passet är 55 minuter.

Indoor walking medel passar dig som…

är igång med din träning och vill utmana din kondition. Indoor walking medel är träning för hela kroppen och är samtidigt skonsamt för knän, fötter och rygg. Du anpassar belastningen under passet efter ditt träningssug.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar